VERZENDEN VAN UW BESTELLING

Onze bestellingen worden bezorgd door onze eigen pakketdienst of door PostNL. Wordt uw bestelling door onze eigen pakketdienst bezorgd dan nemen zij ruim van tevoren contact met u over de leverdatum en -tijd. Wanneer uw bestelling door PostNL wordt bezorgd en deze niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden. Wanneer dit het geval is, krijgt u van ons een 3S-code toegemaild. Met dit nummer kunt u op de site van PostNL - www.tracktrace.nl - het verzendtraject van uw bestelling volgen. Op een postadres levert PostNL geen pakketten af die zwaarder zijn dan 12 kilo. Wij raden u daarom aan om bij een grote bestelling geen postadres te gebruiken maar een regulier adres.


VERZENDKOSTEN

Onze verzendkosten voor afleveradressen in Nederland zijn € 5,95 per bestelling voor pakketpost en € 3,95 per bestelling voor brievenbuspost; vanaf 250 euro zullen er GEEN verzendkosten worden berekend! In België en Duitsland berekenen wij een tarief van € 11,00 per bestelling. Het is mogelijk om bestellingen te laten bezorgen buiten deze landen om. Hiervoor dient u contact op te nemen via ons contactformulier, vanwege de meerprijs die hiervoor zal worden berekend (afhankelijk van het land waar de bestelling zal moeten worden bezorgd).


LEVERTIJDEN

Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dan heeft u de bestelling morgen in huis! Dit geldt alleen voor bestellingen binnen Nederland. Voor andere landen geldt een levertijd van 2-5 werkdagen. Mocht deze levertijd voor ons niet haalbaar zijn, dan wordt dit bij het product aangegeven of wordt u hier ruim van tevoren van op de hoogte gesteld. De levertijd zal nooit meer dan 30 dagen bedragen. Wanneer u meerdere artikelen in één keer besteld doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in één keer bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.


EEN BESTELLING IS (GEDEELTELIJK) GEANNULEERD

Een artikel of bestelling kan om verschillende redenen geannuleerd worden. Uiteraard komt voor een geannuleerd artikel de betalingsplicht te vervallen. Als u al betaald heeft, dan storten we het bedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening binnen 30 dagen na terugzending of herroeping.


BETAALMETHODEN

U kunt bij Voorjekeuken.nl op één of meer van de volgende manieren betalen:

 • Via iDeal
  Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveilingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
 • Via PayPal (Visa, Mastercard, American Express)
  U kunt uw creditcardgegevens via de beveiligde SSL procedure van PayPal veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Uw creditcard wordt belast op het moment van aflevering.
 • Via Mister Cash
  Sinds 2006 is het voor de Belgische consumenten mogelijk om met Mister Cash online betalingen te doen. Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig voor uw klant. Selecteer op de betaalpagina Mister Cash als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kunt u uw eigen bank selecteren. Hierna komt u terecht in zijn vertrouwde internetbankier omgeving en kunt u inloggen. In het vervolgscherm kunt u vervolgens de betaling voltooien.

RETOURNEREN

Als u niet tevreden bent over het geleverde product, bieden wij de mogelijkheid het desbetreffende product retour te sturen binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Het product mag niet door u of een derde geïnstalleerd/gemonteerd zijn en retourneert het product, indien mogelijk in originele verpakking, inclusief alle toebehoren/onderdelen.Wanneer het geretourneerde product aan deze voorwaarden voldoet, zullen wij het gehele bedrag terugsturen naar de rekening van herkomst binnen 30 dagen na terugzending of herroeping. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Alvorens u het product retourneert, maakt u een retouraanvraag aan via ons retourformulier. Wij zullen vervolgens binnen 48 uur contact met u opnemen om de aanvraag af te handelen.


GARANTIE

Op ons gehele assortiment hanteren wij de fabrieksgarantie van de leverancier. U vindt de garantiebepalingen bij het desbetreffende product. Bij vragen over garantie kunt u een mail sturen naar info@voorjekeuken.nl. Onze medewerkers helpen u graag.


Indien u een vraag heeft over betalingen, facturen en/of andere onderwerpen, dan kunt u uw vraag voor een snelle en juiste afhandeling sturen naar info@voorjekeuken.nl. Vermeldt u hierbij alstublieft de volgende gegevens:

 • Het bestel- of factuurnummer.
 • Het betaalde bedrag.
 • De datum van betaling.
 • Het rekeningnummer waarnaar u het bedrag heeft overgemaakt.
 • Het betalingskenmerk dat op uw afschrift vermeld staat.
 • De door u gebruikte bankrekening.
 • De naam van de rekeninghouder.